SRB  l  ENG  l  DEU

Kamp Kamenac kraj Negotina

OPŠTE INFORMACIJE

Na prilazu Negotinu, iz pravca Zaječara, planira se izgradnja kampa na greenfield lokaciji neposredno kraj državnog puta br. 35 Kladovo-Negotin-Zaječar-Niš. U blizini planiranog prostora nalaze se tri već izgrađene vinarije i dve su u fazi projektovanja. Ni jedna nema kapacitete za prenoćište. Plan je izgradnja prostora za prenoćište bungalovskog tipa i kamp sa pratećim sadržajima za dečiju igru, zajedničko druženje itd. Mini jezero-bazen za kupanje, dečiji avuntura park, prostor za pripremanje hrane na otvorenom i zatvorenom, kontejner sa kabinama za tuširanje i toaletima, punjač za elektro automobile. Parcela je 100% u privatnom vlasništvu i moguća je prodaja ili izgradnja u partnerstvu.

OSTALE INFORMACIJE

Ukupna površina zemljišta je 1,7 ha. Područje oko magistralnog puta Kladovo-Negotin-Zaječar-Niš je posebno je zanimljivo za ulaganja u različite turističke projekte, posebno kampove, kojih nema u neposrednoj blizini. Najbliži kampovi su u Kusjaku, zatim u blizini Grabovice (Kladovo) i Dušanovca (Negotin), ali oni i po sadržaju i kapacitetu nisu dovoljni, imajući u vidu da ih u celoj istočnoj Srbiji više nema (najbliži su u okolini Požarevca, Pirota i Vranja).

 

LOKACIJA

GALERIJA

  

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.