SRB  l  ENG  l  DEU

Turistički objekat „Apartmani Gmitrović“ na planini Rtanj

OPŠTE INFORMACIJE

Objekat “Apartmani Gmitrović” smešten je na samoj planini Rtanj, na 22 km od Sokobanje. Plac na kome je objekat je površine 3.519 m2 i na njemu ima dovoljno prostora za parkiranje.

Kompleks čine dva objekta od po 300 m2 u kojima su smeštene sobe, apartmani i studija - u prvoj zgradi se nalaze 8 apartmana, a drugoj 4 studija i 7 soba. Ispod dograđene terase nalazi se još 6 mini studia. Ukupan broj ležaja je 70. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo, televizor, internet. Objekat poseduje i restoran sa 70 mesta, multifunkcionalnu salu površine 110 m2 (za manje proslave, team bilding, jogu i td.)

Objekat ima i svoj agregat u slučaju nestanka struje koji pokriva celokupnu potrošnju električne energije i bazen za vodosnabdevanje sa rezervom vode u slučaju nestanka vode iz gradskog vodovoda. Poseduje i vešeraj za sopstvene kapacitete i zajedničku kotlarnicu. Smeštajne jedinice, restoran i multifunkcionalna sala imaju parno grejanje.

Objekti su prvobitno bili izgrađeni 1957. godine, a restoran, sala i deo smeštajnih jedinica u poslednje 4 godine. Objekat je kompletno renoviran i počeo sa radom 2019. godine.

 

OSTALE INFORMACIJE

Na placu ima dovoljno mesta za proširenje smeštajnog kapaciteta, kao i za izgradnju bazena, đakuzija i slično. Svaka smeštajna jedinica ima popločano dvorište sa pogledom na jezero, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, dobro opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo sa tušem.

Svaka jedinica poseduje balkon sa pogledom na vrt. Na raspolaganju je i pribor za roštilj. Bicikli se mogu iznajmiti u okviru objekta. Apartmani Gmitrović su 100% u privatnom vlasništvu i nude se na prodaju.

LOKACIJA

GALERIJA

  

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.