SRB  l  ENG  l  DEU

Plac u Đerdapskoj klisuri iznad Trajanove table

OPŠTE INFORMACIJE

Đerdapska klisura, gde je Dunav najbajkovitiji, pravi je raj na zemlji! Otkrijte prirodne lepote najveće evropske klisure, kulturna blaga i nesvakidašnji mir.

Sa Dunavom kao na dlanu, ušuškano u zelenilo Đerdapa i nadomak puta, nalazi se plac od 92 ara sa fantastičnim pogledom. Plac je u III stepenu zaštite a ispod njega je I stepen zaštite. Na kraju placa, Nacionalni park Đerdap trenutno završava pešačku stazu dugu 700m gde će moći da se kroz šumu siđe do Trajanove table i to će biti prvi put da se table može videti i sa kopna.

Plac obuhvata četiri katastarske parcele, ukupne površine 92 ara.

OSTALE INFORMACIJE

Plac se nudi na prodaju, a vlasništvo je 100% privatno. Plac se direktno oslanja na Magistralni put broj 34 Beograd-Kladovo. Na placu trenutno nema komunalnih priključaka. U procesu je usvajanje prostornog plana Nacionalnog parka Đerdap, kojim će biti dozvoljena kontrolisana gradnja kao i prenamena zemljišta.

LOKACIJA

GALERIJA

  

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.