SRB  l  ENG  l  DEU

Trening centar za akcione sportove, Knjaževac

OPŠTE INFORMACIJE

Za izgradnju trening centra za akcione sportove, izrađen je projekat i izdata je građevinska dozvola.
Lokacija za trening centar je na parceli u privatnom vlasništvu Kluba ekstremnih sportova „Zubski Rt“, na 200m od centra Knjaževca, i na 50 m od postojećeg sportskog kompleksa koji čine fudbalski i teniski tereni.
Projektom je planirana izgradnja:

  • skejt parka (skatepark)
  • staze za bicikliste, BMX (pump track)
  • ski i BMX poligon za uvežbavanje trikova
  • objekat sa kancelarijama i prostorom za skladištenje opreme
  • tramboline sa pratećom opremom
  • bungalovi za smeštaj

Projekat izgradnje trening centra za akcione sportove povezuje i omogućava druženje dece uz nadzor, razvijanje spretnosti bavljenja sportovima koji razvijaju kod dece veštinu koja uliva sigurnost u mnogim sferama u životu, od vožnje bicikla, motocikla pa do skijanja i vožnje automobila. Ovim projektom razvijaju se kod dece osećaji za procenu kretanja u raznim situacijama koje zahtevaju pravovremenu reakciju, bilo da je to sportska aktivnost ili situacije iz svakodnevnog života.

OSTALE INFORMACIJE

Ukupna površina zemljišta predviđenog za izgradnju trening centra za akcione sportove je 1.791 m2. Za izgradnju trening centra, Klub ekstremnih sportova „Zubski Rt“ traži partnera.

LOKACIJA

GALERIJA

  


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.