SRB  l  ENG  l  DEU

Boljevac - Vodič za investitore

Pretraga investicionih lokacija

Vila Aleksandar u podnožju Rtnja

OPŠTE INFORMACIJE

Kuća za odmor - "Vila Aleksandar" u selu Rtanj, u podnožju planine Rtanj, na 300 m od hotela Ramonda i na 11 km od Boljevca. Izlaz na put Zaječar-Paraćin se nalazi na udaljenosti od 6,5 km. Objekat je nedavno potpuno rekonstruisan i opremljen (kuhinja sa šporetom, frižiderom i kuhinjskim uređajima, svaka soba sa televizorom, kupatilo sa veš mašinom, internet...). Vrlo pogodna za izdavanje ili stanovanje. Vila je potpuno komunalno i infrastrukturno opremljena, priključena na vodovod, kanalizaciju i struju. Ima sopstveni sistem centralnog grejanja na čvrsto gorivo. Sastoji se iz dnevnog boravka sa povezanom kuhinjom i trpezarijom, kupatila, dve spavaće sobe, terase, garaže i velikog dvorišta. Vila ima korisnu površinu od 83 m2 i u privatnom je vlasništvu.

 

OSTALE INFORMACIJE

Vila se nudi na prodaju. Da bi se izdavala turistima, neophodno je kategorisati je kao objekat seoskog turizma. Vila je upisana u katastru i ima upotrebnu dozvolu.

 

LOKACIJA

GALERIJA

  

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.