SRB  l  ENG  l  DEU

Adrenalinski park na 190 ari kraj Donjeg Milanovca

OPŠTE INFORMACIJE

Projekat predviđa izradu adrenalinskog parka za decu i zip-line-a sa dve linije, koji bi bio bio prilagođen za sve uzraste, na placu u privatnoj svojini. Plac se nalazi u mestu Oreškovica kod Donjeg Milanovca i obuhvata 8 parcela ukupne površine od 189,94 ari.

Adrenalinski park će pored zabavnog sadržaja imati i prostor za odmor i opuštanje u okviru koga će postojati ugostiteljski objekat. U sklopu parcele predviđen je parking prostor za 4-5 autobusa.

Pored same parcele, na svega dvadesetak metara od lokacije postoji i Rimski tunel, koji se od same lokacije, ispod brda, proteže do Dunava. Tunel je veoma atraktivan a predviđeno je da u narednom periodu bude ubačen u turističku mapu Donjeg Milanovca.

 

OSTALE INFORMACIJE

Za adrenalinski park urađen je idejni projekat. Procenjena vrednost investicije je 28.000 €. Na samom placu trenutno nema električne energije, ali električni vod prolazi uz samu ivicu. Kanalizacija ne postoji, ali se planira izgradnja septičke jame. Na placu ima vode za piće. Plac se nalazi u naseljenom mestu, tako da postoji asfaltni put do samog placa. Državni put I reda (Đerdapska magistrala) Požarevac–Golubac–Donji Milanovac–Kladovo je na udaljenosti od 1200 m. Za izgradnju adrenalinskog parka traži se partner.

 

LOKACIJA

GALERIJA

 

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.