SRB  l  ENG  l  DEU

Industrijska zona 17 ha, Majdanpek

 

OPŠTE INFORMACIJE

Industrijska zona u Majdanpeku je lokacija na svega par kilometara od centra grada. Čine je dve prostorne celine, a greenfield lokacije dostupne za investitore nalaze se u Reonu 5 (već formirana zona za koju je urađen plan detaljne regulacije) u neposrednoj blizini železničke stanice.

Investitorima su na raspolaganju 32 katastarske parcele, površine 17,1ha.

Industrijska zona zamišljena je kao područje čiste proizvodnje i usluga koja omogućava izgradnju različitih sadržaja kao što su:

  • Radno proizvodna delatnost;
  • Industrijska delatnost;
  • Građevinarstvo
  • Zanatstvo;
  • Drvno – prerađivačka industrija;
  • Poslovno – uslužni i skladišni kapaciteti;

Ukupna površina industrijske zone je 80 ha.

 

OSTALE INFORMACIJE

Industrijska zona je pokrivena Planom generalne regulacije za naselje Majdanpek i Planom detalјne regulacije industrijske zone (Reon5) u Majdanpeku.

Od komunalne infrastrukture postoji određena pokrivenost napajanjem električnom energijom, za potrebe postojećih korisnika.

Vodovodna mreža je izgrađena do same granice zone i povezana je sa gradskim vodovodnim sistemom i seoskim vodovodom Debeli Lug. Razvod mreže unutar zone, bio bi izgrađen u zavisnosti od potreba investitora.

Kanalizaciona mreža ne postoji.

Optički kabl za širokopojasni internet se proteže kroz čitavu zonu.

 

LOKACIJA

GALERIJA

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.