SRB  l  ENG  l  DEU

Tržni centar "Kapija grada", 6.872 m2, Bor

OPŠTE INFORMACIJE

Zgrada trgovine - Tržni centar "Kapija grada" predstavlja objekat sa magacinima i garažnim prostorom na samom ulazu u centar grada, pored Sportsko-rekreativnog centra “Mladost” na uglu ulica Zeleni bulevar i Nade Dimić, preko puta hotela „ALBO“.

Sastoji se od 4 lamele, ukupne površine 6.872 m2 i ima suteren, prizemlje i sprat.

Objekat nije završen i nikada nije bio u upotrebi. Stepen završenosti objekta je oko 53 %, a gradnja je prekinuta 2000. godine. Objekat je pod krovom, grubi građevinski radovi su završeni, fasadna stolarija i bravarija je ugrađena, fasadni zid je sendvič zid sa hidro i termo izolacijom, fasada je u kombinaciji sa belom i crvenom silikatnom opekom. Instalaterski radovi nisu izvedeni.

U prizemlju i na spratu su planirani poslovno-prodajni prostori, a u suterenu magacini i garažni prostor. Po vertikali, planirano je da se etaže povezuju teretnim liftom, a postoji i saobraćajni prilaz sa ulice u podzemnu, suterensku etažu, do magacinskih i garažnih prostora. Okvirna površina etaže u svakoj lameli je od 650 do 820 m2. U okviru tržnog centra postoje parkinzi i uređeni platoi sa zelenim površinama.

OSTALE INFORMACIJE

Objekat ima građevinsku dozvolu, ali nema upotrebnu dozvolu.

Objekat je upisan u zemljišne knjige.

Objekat je pokriven Planom generalne regulacije gradskog naselja Bor (2018).

Najveći vlasnik je Energoprojekt Visokogradnja a.d. koji poseduje dve lamele (L2 i L4), dok su vlasnici lamela L1 i L3 Grad Bor i Serbia Zijin Cooper doo Bor

LOKACIJA

GALERIJA

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.