SRB  l  ENG  l  DEU

Kuća kraj Borskog jezera

OPŠTE INFORMACIJE

Kuća u selu Brestovcu, u neposrednoj blizini Borskog jezera, u privatnom vlasništvu, objekat je koji se može preurediti i prenameniti za turizam. Na istom placu gde se nalazi objekat koji se može opremiti za prijem 10 do 15 gostiju, postoji još jedna završena vikendica koja se može uzeti u zakup. Njen kapacitet za smeštaj je do 10 osoba.

Kuća se nalazi na 12 km od Bora, na 4 km od Brestovačke banje, na 1 km od Borskog jezera i na 11 km od Crnog vrha. Kuća je na 100 m od glavnog magistralnog puta Bor-Borsko jezero, i do kuće vodi put nasipan šljunkom. Na odličnoj je poziciji, pa ima idealnu mogućnost za letnji i zimski turizam. U neposrednoj blizini je i odmaralište Savača sa mnoštvom terena za sport i rekreaciju. Kuća je na placu površine 10 ari.

Kuća ima 58 m2 sa potkrovljem od 20 m2. Za kuću je urađen plan rekonstrukcije i adaptacije.

OSTALE INFORMACIJE

Za projekat se traži poslovni saradnik – partner. Vlasnik kuće je i vlasnik firme Agro Plan Pro koja se bavi poslovima vezanim za poljoprivredu, a cilj je da se unapredi i poslovanje vezano za eko ishranu odnosno proizvodnju i prodaju domaćih proizvoda (rakije, džemova, zimnice ).

Po projektu za kuću je urađena trofazna elektroinstalacija, i priključena je na gradsku elektro mrežu. U objektu postoji dvotarifno brojilo. Kuća je priključena na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Kuća ima upotrebnu dozvolu.

LOKACIJA

GALERIJA

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.