SRB  l  ENG  l  DEU

Plac 20 ari na Miroču, Majdanpek

 

OPŠTE INFORMACIJE

Građevinsko zemljište u javnoj svojini opštine Majdanpek pogodno za izgradnju proizvodnih pogona različite namene. U prethodnom periodu, postojala je namera nekih investitora da izgrade pogon za preradu lekovitog bilja. Zemljište je izvan zone nacionalnog parka, pa nema ograničenja u smislu vrste i načina građenja.

Građevinsko zemljište nalazi se u Miroču i sastoji se iz tri zasebne parcele, ukupna površina zemljišta iznosi 2.058 m2.

Navedena lokacija namenjena je i pogodne za izgradnju stambeno-poslovnih, poslovnih i proizvodnih objekata. Na jednoj građevinskoj parceli može se graditi više objekata različite namene  do stepena izgrađenosti od 30%.

 

OSTALE INFORMACIJE

Vlasništvo: opština Majdanpek

Prostorni plan opštine Majdanpek

Građevinsko zemljište ima pristup javnom putu i mogućnost priključenja na elektroenergetsku mrežu. Nije povezano na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, a predviđen je interni sistem vodovoda i kanalizacije (izgradnja bunara i vodonepropusne septičke jame).

 

LOKACIJA

GALERIJA

 


 

POTREBNE SU VAM DODATNE INFORMACIJE?

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više detalja o ovoj lokaciji, pozovite nas svakog radnog dana od 08-16 časova na telefon +381(0)19 426 376 ili nam pošaljite poruku:

© 2021. RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije. Sva prava zadržana.